Vi har miljøet i tankerne

Vi har altid miljøet i tankerne når vi planlægger opgaver hos kunderne.

I videst muligt omfang er vores produkter "grønne", hvilket bl.a. vil sige at vi har fokus på at benytte materialer og produkter der lever op til kravene fra Miljømærkning Danmark's mærker som "Blomsten" og "Svanen".

Boligens farvevalg

Hvordan vælger du de rette farver til rummene i din bolig?

Lige så forskellige vi er som personer - lige så mange måder er der at vælger på. Nogle lader rummets proportioner være afgørende for valget, mens andre tager udganspunkt i f.eks. et yndlingsmøbel, et billede eller maleri.

Hvis du vælger at lade rummets arkitektur være tonangivende, skal du se på lysindald og tage højde for om rummet er smalt eller bredt, lyst eller mørkt og om der er noget uden for vinduet som til at spejle sig i væggene. Ved at vælge den rette vægfarve kan du modellere rummet visuelt i en anden retning.

Valget af vægfarven er meget vigtig, da den kommer til at påvirke alt i rummet. Den kan forstærke en stemning eller dæmpe voldsomme farveintryk.

Måske er din indretning så high tech og strømlinet at den behøver en blødere indramning end man skulle tro. Modsat kan møbler og inventar være så varme og hyggelige at en køligere tone frisker op og forstærker indtrykket.

Den rette farve på væg eller møbler skaber ro og harmoni og løfter rummet til nye højder. Ønsker du at tilføje de bløde farver lidt friskhed eller karakter, kan mørkere kontrastfarver anvendes på mange forskellige møder - som enkelte vægge, på inventar eller på detaljer.

En blød farve på væggene kan blive en god fællesnævner for en personlig blanding af stilarter og former i hjemmet.

Tænk igennem hvilken steming du vil opnå og se på hvad du har i dit hjem ( der kan bruges til at guide dig på vej mod de rette farver/stemning).

Uanset om du er til minimalisme, landstil eller antikviteter, kan vi hjælpe dig på vej til at finde den farve der passer bedst til dig og dit hjem - mulighederne er mange.